Attefallshus i en klass för sig

CA-Bodens attefallshus finns i fem grundutföranden, allt för att ge dig möjlighet att inreda huset på exakt det sätt du önskar. Givetvis tillverkar vi byggsatserna av klassat virke som våra leverantörer hämtat från svenska skogar.

Attefall 1 är välbyggda hus med bjälklagsmått 3 190x7 200 mm

Attefall 2 är välbyggda hus med bjälklagsmått 3 490x6 900 mm

Attefall 3 är välbyggda hus med bjälklagsmått 3 790x6 000 mm

Attefall 4 är välbyggda hus med bjälklagsmått 4 090x5 700 mm

Attefall 5 är välbyggda hus med bjälklagsmått 4 390x5 400 mm

Produktbeskrivning – attefallshus

Serie Attefall är en stugtyp som lämpar sig utmärkt som gäststuga, generationsboende eller för uthyrning. Attefallshusen finns i ett flertal varianter – allt för att ge dig full flexibilitet.

Genomgående är virkesdimensioner och reglar mycket väl tilltagna, allt för att få en robust stuga som ser fin ut under många år framöver.

Flexibel planlösning

Du kan själv skapa din egen stuga eftersom du kan placera dörrar och fönster där du själv önskar. Planlösningen är helt fri, det står er helt fritt att göra den rumsindelning ni önskar då inga innerväggar är bärande.

Komplett leverans

Byggsatsen består av färdiga moduler (bjälklagshalvor, väggelement, takstolar samt takplattor) som gör att montaget går mycket snabbt. När du monterar stugan medföljer allt fästmaterial i montagesatsen, du behöver med andra ord inte åka till någon bygghandel för att komplettera något. Unikt för CA-Boden är att våra isoleringssatser innehåller fogmassa för applicering mellan varje väggblock och mot bjälklag, allt för att få en så tät stuga som möjligt.

Till taket levereras tjärpapp av underlagstyp. Väggblocken finns i bredder om 30 cm, 60 cm och 120 cm.

Många tillval

I listan för tillval kan ni se att ni bland annat kan få stugan isolerad, färdigmålad, med veranda, med 25 mm furugolv samt mycket mer. Veranda eller altan finns givetvis som tillval till ditt attefallshus.