Bolundare och attefallare i en klass för sig

CA-Bodens attefallshus och dess större släkting bolundaren finns i fem grundutföranden, allt för att ge dig möjlighet att inreda huset på exakt det sätt du önskar. Givetvis tillverkar vi byggsatserna av klassat virke som våra leverantörer hämtat från svenska skogar.

Båda hustyperna finns i fem grundmodeller och varje grundmoell finns dessutom i två varianter, antingen med sadeltak eller pulpettak. Vi kan också leverera brutna tak om intresse finnes. För dig som vill ha öppet upp i nock utan draglinor har vi även lösningar med en limträbalk i nock alltså en ryggåsstuga. Det finns alltså stora möjligheter att anpassa huset till exakt det du är ute efter.

Våra byggsatser är kompletta i den meningen att allt ingår som behövs för att resa ett hus till så kallat vädersäkrat skick. Det innebär att underlagspapp alltid ingår. I normalfallet levererar vi även fönster och dörr där vi arbetar med svenska kvalitetsleverantörer som Trarydfönster, Elitfönster, Diplomatdörrar och Källvikendörren. Vill du använda egna fönster eller dörrar går det också bra.

Plåttak och plåtdetaljer levererar Plannja till vår fabrik.

Bolund 1 är välbyggda hus med bjälklagsmått 3 190x8 850 mm

Bolund 2 är välbyggda hus med bjälklagsmått 3 490x8 100 mm

Bolund 3 är välbyggda hus med bjälklagsmått 3 790x7 500 mm

Bolund 4 är välbyggda hus med bjälklagsmått 4 090x6 900 mm

Bolund 5 är välbyggda hus med bjälklagsmått 4 390x6 600 mm

Attefall 1 är välbyggda hus med bjälklagsmått 3 190x7 200 mm

Attefall 2 är välbyggda hus med bjälklagsmått 3 490x6 900 mm

Attefall 3 är välbyggda hus med bjälklagsmått 3 790x6 000 mm

Attefall 4 är välbyggda hus med bjälklagsmått 4 090x5 700 mm

Attefall 5 är välbyggda hus med bjälklagsmått 4 390x5 400 mm

Produktbeskrivning – attefallshus

Serie Attefall är en stugtyp som lämpar sig utmärkt som gäststuga, generationsboende eller för uthyrning. Attefallshusen finns i ett flertal varianter – allt för att ge dig full flexibilitet.

Genomgående är virkesdimensioner och reglar mycket väl tilltagna, allt för att få en robust stuga som ser fin ut under många år framöver.

Flexibel planlösning

Du sätter enkelt din prägel på stugan eftersom du kan placera dörrar och fönster där du själv önskar. Planlösningen är också den helt fri. Det står er helt fritt att göra den rumsindelning ni önskar då inga innerväggar är bärande.

Komplett leverans

Byggsatsen består av färdiga moduler (bjälklagssektioner, väggelement, takstolar samt takplattor) som gör att montaget går mycket snabbt. När du monterar stugan medföljer allt fästmaterial i montagesatsen, du behöver med andra ord inte åka till någon bygghandel för att komplettera något. Unikt för CA-Boden är att våra isoleringssatser innehåller fogmassa för applicering mellan varje väggblock och mot bjälklag, allt för att få en så tät stuga som möjligt.

Till taket levereras tjärpapp av underlagstyp. Väggblocken finns i bredder om 30 cm, 60 cm och 120 cm.

Många tillval

I listan för tillval kan ni se att ni bland annat kan få stugan isolerad, näst intill slutmålad, med veranda, med 25 mm furugolv samt mycket mer. Veranda eller altan finns givetvis som tillval till ditt attefallshus.