Varför CA-Boden?

CA-Boden har som mål att tillverka fritidshus, friggebodar och stugor av en kvalitet som överträffar det mesta. Genom produktion i fixturer krävs virke av högsta kvalitet, detta borgar för att slutprodukten ligger i främsta ledet. Genom att produktionskostnaden hålls nere med hjälp av en effektiv produktion kan pengar i stället läggas på inköp av virke med högsta kvalitet.

CA-Bodens enkla montage ser till att “vanligt” folk kan montera ett fritidshus, en friggebod eller en stuga som blir både snygg och riktigt monterad, utan att lägga ner halva semestern.

Jämför gärna de virkesdimensioner och kvaliteter som förekommer i CA-Bodens sortiment med andra tillverkares, så förstår ni vad ni får för pengarna.

Det sinnrika modulsystemet tillåter att ni bygger en friggebod eller varför inte ett fritidshus med egen prägel. Fönster, dörrar och väggelement kan placeras på valfri plats. Modultillverkningen innebär att vi ej bygger lager för någon speciell stugtyp utan vi har ett flexibelt lager som gör att vi i princip inte har några leveranstider.

Vi erbjuder också en mängd tillval som ni hittar i prislistan under Tillval. Allt från extra fönster, sovloft, massivt furugolv till altaner och verandor samt mycket mera.

Komponera er egen friggebod, stuga eller fritidshus utgående från ert behov och önskemål.

På respektive stugas sida finns det ett antal ritningar beskrivande fasader och planritningar. Dessa är avsedda som vägledning för er i er process med att utforma just er stuga efter ert önskemål och era behov. Ritningarna får ni gärna “ladda ner” för utskrift. Använd gärna dessa ritningar som utgångsmaterial när ni sedan kontaktar oss för vidare diskussion.

Tveka inte att höra av er om ni har några frågor, se kontakta oss.