Varför CA-Boden?

CA-Boden har som mål att tillverka fritidshus, friggebodar och stugor av en kvalitet som överträffar det mesta. Vi använder klassat virke av högsta kvalitet, vilket borgar för att slutprodukten håller hög kvalitet. Tack vare en noggrannt genomtänkt och effektiv produktion kan vi istället lägga pengar på inköp av virke med högsta kvalitet och samtidigt hålla konkurrenskraftiga priser.

Jämför gärna de virkesdimensioner och kvaliteter som förekommer i CA-Bodens sortiment med andra tillverkares, så förstår ni vad ni får för pengarna.

Snabbt under tak

CA-Bodens enkla montage ser till att ”vanligt” folk kan montera ett fritidshus, en friggebod eller en stuga som blir både snygg och riktigt monterad, utan att lägga ner halva semestern. Givetvis ingår en montagebeskrivning i varje leverans.

Komponera er egen friggebod, stuga eller fritidshus utgående från era behov och önskemål. Vi har skräddarsytt småhus sedan 2002 och har en del tips om du undrar över något.

Det sinnrika modulsystemet tillåter att ni bygger en friggebod eller varför inte ett fritidshus med egen prägel. Fönster, dörrar och väggelement kan placeras på valfri plats. Modultillverkningen innebär att vi ej bygger lager för någon speciell stugtyp utan vi har ett flexibelt lager som gör att vi i princip inte har några leveranstider.

Mer än bara hus

Vi erbjuder också en mängd tillval som ni hittar i prislistan under Tillval. Allt från extra fönster, sovloft, massivt furugolv till altaner och verandor samt mycket mera.

På respektive stugas sida finns det ett antal ritningar beskrivande fasader och planritningar. Dessa är avsedda som vägledning för er i er process med att utforma just er stuga efter era önskemål och era behov. Ritningarna får ni gärna ladda ner och skriva ut. Använd gärna ritningarna som utgångsmaterial när ni kontaktar oss för vidare diskussion.

Tveka inte att höra av er om ni har några frågor, se kontakta oss.