Gör klart för sommargästerna

Sommaren känns kanske avlägsen, men snarare än du anar är den här och med den sommargäster samt besökande vänner och släktingar.

Nu är rätta tiden att börja fundera på sommaren 2020. Om trenden från förra året fortsätter, innebär det att fler och fler väljer att semestra på hemmaplan. Du som har ett fritidshus vet vad det betyder: fler vill komma och hälsa på samtidigt som fler önskar hyra en stuga.

Då kanske det är läge att utöka med fler sängplatser, antingen för uthyrning eller för vänner och släktingar?

Dags för 30 kvadratmeter

Ett attefallshus är det perfekta komplementet till en redan befintlig byggnad, antingen du letar 25 eller 30 kvadratmeter.

Hos CA-Boden kan du redan nu beställa attefallshus på 30 kvadratmeter i utförande med såväl sadel- som pulpettak. Vi hjälper dig optimera loftet om du önskar ett sådant.

Skräddarsytt är vår specialitet

Du som varit inne på vår sida och kikat har säkert noterat att vi inte har några fasta modeller. Vår erfarenhet är nämligen den, att alla vill sätta sin egen prägel på huset. Därför arbetar vi alltid nära våra beställare för att hitta fram till den perfekta lösningen.

CA-Boden har arbetat enligt den principen sedan 2002, och det verkar ju fungera.

Årstidsoberoende stomresning

Att bygga ett attefallshus med hjälp av en byggsats från CA-Boden innebär att du snabbt kommer under tak. Det gör att du kan resa huset oberoende av årstid och påbörja arbetet inomhus nästan direkt. Det ger dig gott om tid att hinna klart till midsommar.

Kontakta oss redan idag för en kostnadsfri offert på attefallshuset som du vill ha det.

Lämna ett svar