Släpp in ljuset på loftet

Allt fler av våra kunder väljer loft till sina hus. Ett sätt att få in mer ljus på loftet är att använda glasräcken. Här visar vi några exempel.

Glasbur på övervåningen.

De flesta husen i CA-Bodens utbud går att utrusta med ett loft som ger extra sovplatser, mer förvaringsutrymme eller en kombination av de båda. För att minimera risken att ramla ner från loftet är räcken något som Boverket kräver och har regler för.

Som vanligt finns det en hel del alternativ att välja mellan. Glasräcken är ett alternativ som inte bara skyddar mot fall utan även släpper in ljus och ger rummet ett luftigare intryck.

Skräddarsytt på 10 dagar

CA-Boden levererar inte räcken, men tipsar om Räckesbutiken i Ängelholm som levererar glasräcken över hela landet samt till ytterligare några länder. Företaget utlovar leverans inom tio dagar, så ett tips är att beställa räcket när huset börjar närma sig färdigt och det går enkelt att mäta upp i detalj.

Räckesbutiken har en affärsmodell som liknar CA-Bodens. Alla räcken tillverkas utifrån respektive kunds önskemål och vid leverans ingår allt som behövs för montering.

Utsiktspunkt. Glöm inte brandvarnaren.
Inget insynsskydd precis.

Lämna ett svar