Så här enkelt monterar du en stuga från CA-Boden

Bildserien här intill visar hur du enkelt monterar en stuga från CA-Boden. Det ser enkelt ut och det är enkelt! Två personer reser med enkelhet en stuga av denna typ på en dag. De ingående delarna är tillverkade så att det är näst intill omöjligt att montera fel.

Före själva bygget ska du göra en stabil grund. Typ av grund avgörs av de markförhållanden som råder på din tomt. I de allra flesta fall räcker det med en ordinär plintgrund för våra stugor. Ritning med mått på plintplacering följer givetvis med från CA-Boden.

När det är klart utvändigt återstår en del att göra invändigt. Hur mycket beror på vad stugan ska användas till och din ambitionsnivå.

En friggebod eller gäststuga av denna storlek bör inte ta dig och en kamrat mer än två dagar att färdigställa utvändigt.

Klicka på bilderna för att se de olika stegen.

Med varje friggebod, attefallare, stuga och fritidshus från CA-Boden medföljer en mycket utförlig montageinstruktion anpassad för respektive stuga som beskriver varje steg i montaget.

Läs igenom den montagebeskrivning som medföljer din stuga. Kontakta oss om något är oklart. Det är bättre än att börja bygga och upptäcka att det blev fel.
När byggsatsen levereras bör du lagra den plant och under regnskydd om du inte ska påbörja montaget direkt.

Målning av de ingående delarna till din friggebod, väggblocken och foder gör du med fördel innan själva montaget. Du kan också beställa stugan målad av oss på CA-Boden.

Fabriksmålade fönster är ett hett tips! Hur skoj är det att måla fönster? Se vår prislista där vi presenterar vårt rikliga utbud av tillvalsmöjligheter som finns till just ert fritidshus, gäststuga eller friggebod.

Filmer

Processen

Beställningen

Leveransen