Förråd, carport och garage

CA-Boden levererar mer än bara fritidshus, stugor, attefallshus och friggebodar. I vårt sortiment ingår också förråd, garage och carportlösningar.


Aspö som förråd

Samtliga stugor i CA-Bodens sortiment går att få i förrådsutförande. Förrådsstugorna är i grundutförande oisolerade och har i regel en dubbel förrådsdörr/port.

Förrådsstugorna kan fås med takvinkel 30° eller 36°.

CA-Boden utrustar givetvis ert förråd efter ert önskemål.

Skydd för bilar och andra fordon

CA-Bodens Carport kan ni få i näst intill hur många varianter som helst. Vi utgår från era behov och önskemål. Carportarna finns i två huvudtyper: dels den traditionella med en stuga och bildelen i gavelns förlängning, dels varianten med två stugor ihopbyggda.

För den traditionella varianten av carport passar Maxi-, Mega- och Mebi-seriens stugor utmärkt. Bildelen får måtten (b x l):

  • Mebi: 6,24 x 6,40 m
  • Mega: 4,99 x 6,40 m
  • Maxi: 3,79 x 6,40 m

Stor valfrihet

Väljer ni att använda Mebi- och Mega-serien som utgångsstuga kan ni alltid vid ett senare tillfälle bygga till väggar och golv så har ni genast ett fint garage. Utgångsstugan väljer ni fritt ur vårt sortiment, allt beroende på vad ni har för användning av stugdelen, exempelvis som förråd, gäststuga eller bastu.


Björkö som garage

Med Mebi- och Mega-serien som utgångsstuga kan ni få en mindre stuga än våra minsta i respektive typserie. Möjliga längder är 3,60 och 2,40 m. Med denna klassiska variant så är det ett måste med ordentliga plintar för själva carportdelen, gjuten platta går också bra.

Tvåstugsvarianten kan ni få i alla våra serier. Mebi- och Mega-stugorna är att föredra i detta fall, beroende på seriernas bredd. Maxi-serien med 4,6 m i täckande takyta ger bara plats för ett mindre fordon.

Två stugor med carport emellan

CA-Bodens carport i tvåstugsutförande erbjuder vi med avståndet mellan stugorna på 3,6 m som standard, ni kan även få avståndet 4,8 m vilket ger er ytterligare förvaringsyta förutom bilen.

Tvåstugsvarianten i Mini- och Midi-serierna lämpar sig utmärkt för cyklar, mopeder eller varför inte trädgårdstraktorn och mycket mera.

Carportens stugor har takvinkeln 30° som standard.