CA-Bodens hus i Mega-serien


Ulvön Funkis – ett av husen i CA-Bodens Mega-serie

Mega-serien är möjligheternas serie för dig som själv vill bygga ett fritidshus i storlekar från 24 – 72 m2. Du placerar dörrar och fönster i stort sett som du vill, välj stor eller liten veranda eller en altan längs med hela sidan, massivt furugolv eller en extra isoleringssats. Flexibilitet och kundanpassning är några av våra ledord. Ett mycket prisvärt tillval till ditt fritidshus är ett sovloft – då har ni en stuga som överträffar det mesta.

Enklare kan det inte bli

Mega-seriens stugor är uppbyggda enligt samma beprövade princip som stugorna i våra övriga serier. Lätt och smidigt montage innebär att det går fort att bygga! Den korta montagetiden ger er mer tid över för annat arbete eller semester. Risken för problem med fukt under byggtiden minskar också då ni snabbt kommer under tak!

Även som Funkis

Samtliga modeller i Mega-serien går att beställa i Funkis-utförande. Funkis-stugorna bygger på samma bjälklag och till stor del på samma väggblock som standardstugorna.

Vi erbjuder samma stuga i tre varianter: Standard 30° takvinkel, 36° takvinkel samt som Funkis med 10° pulpettak. Vill du ha en annan takvinkel löser vi givetvis det också.

Trogen kundkrets – välkommen du också

Stugorna har för många varit deras första uppförande av ett fritidshus i egen regi. Ytterligare fler av våra kunder har nu köpt sig en ordentlig gäststuga som komplement till sitt ordinarie fritidsboende och därmed fått ordentligt med yta för sina gäster, alternativt som ett eget boende för barn och barnbarn.

Klickar ni på bilderna nedan öppnas respektive sida, med detaljinformation för respektive stuga. Bilderna på respektive stuga är klickbara och en större bild på fritidshuset eller stugan visas.

Fasad-, plan- och sektionsritningar

Ritningar som exempel på hur ni kan disponera ert fritidshus, finner ni längst ner på respektive stugas sida, ritningarna visar era möjligheter i skapandet, det står er helt fritt att planerna er stuga efter eget tycke och smak.

Olika nivåer på isolering

I isoleringssatsen Mega-serien ingår:

  • Isolering 95 mm till väggarna samt fuktspärr, dessa är förberedda för isolering med vindskyddspapp och regel för luftning.
  • Takisoleringen består av 220 mm isolering och fuktspärr.
  • Väggarna kläs med 11 mm osb-skiva och taket med panel 15*120.
  • Spikreglar till innertak och vägghörn ingår.
  • Fogmassa för fogar mellan väggblock/väggblock/bjälklag.

I extra isoleringssats Mega-serien ingår:

  • Isolering 45 mm till väggarna samt spikreglar.

Detta rekommenderas varmt om ni ska värma huset året om.