CA-Bodens hus i Midi-serien


Köping är ett av flera hus i CA-Bodens Midi-serie

Serie Midi är en stugtyp som lämpar sig utmärkt som friggebod, gäststuga eller ett mindre fritidshus. Stugorna i Midi-serien är 3,14 m breda och finns i längder från 2,4 m till 7,2 m från friggebod till fritidshus i storlekar mellan 7,5 och 22,6 m2.

Enklare kan det inte bli

Byggsatsen består av färdiga moduler (bjälklagshalvor, väggelement, takstolar samt takplattor) som gör att montaget går mycket snabbt. När stugan levereras medföljer allt fästmaterial i montagesatsen – du behöver med andra ord inte åka till någon bygghandel för att komplettera något.

Till taket levereras tjärpapp av underlagstyp.

Väggblocken finns i bredder om 30 cm, 60 cm och 120 cm.

Kvalitet i alla detaljer

Genomgående är virkesdimensioner och reglar mycket väl tilltagna, allt för att få en robust stuga som ser fin ut under många år framöver.

Unikt för CA-Boden är att våra isoleringssatser innehåller fogmassa för applicering mellan varje väggblock och mot bjälklag, allt för att få en så tät stuga som möjligt.

Full flexibilitet och massor av tillval

Du kan själv skapa din egen stuga eftersom du kan placera dörrar och fönster där du själv önskar. Likaså är planlösningen helt fri, då inga innerväggar är bärande.

Kombinera två stugor med ett utbyggt tak och genast har du en carport, perfekt för trädgårdstraktorn eller varför inte till cyklar.

Veranda eller altan finns givetvis som tillval till din friggebod.

I listan för tillval finns bland annat isoleringssatser, alternativ för målning av byggnaden, verandor, furugolv och mycket mer.

I isoleringssatsen Midi-serien ingår:

  • Isolering 70 mm till väggarna samt fuktspärr, dessa är förberedda för isolering med vindskyddspapp.
  • Takisoleringen består av 145 mm isolering och fuktspärr.
  • Väggarna kläs med 11 mm osb-skiva och taket med panel 15*120.
  • Spikreglar till innertak och vägghörn ingår.
  • Fogmassa för fogar mellan väggblock/väggblock/bjälklag.