CA-Bodens hus i Mini-serien


Brännö är CA-Bodens minsta hus i standardsortimentet och ingår i Mini-serien

Mini-serien är CA-Bodens minsta stugtyp och lämpar sig utmärkt som friggebod, förråd, gäststuga eller ett mindre fritidshus. Stugorna i Mini-serien är 2,54 m breda och finns i längder från 2,4 m till 6,0 m – från friggebod till fritidshus i storlekar mellan 6,1 och 15,2 m2.

Kvalitet i alla detaljer

Genomgående är virkesdimensioner och reglar mycket väl tilltagna, allt för att få en robust stuga som ser fin ut under många år framöver.

Unikt för CA-Boden är att våra isoleringssatser innehåller fogmassa för applicering mellan varje väggblock och mot bjälklag, allt för att få en så tät stuga som möjligt.

Enklare kan det inte bli

Byggsatsen består av färdiga moduler (bjälklagshalvor, väggelement, takstolar samt takplattor) som gör att montaget går mycket snabbt.

I leveransen ingår allt fästmaterial i montagesatsen, du behöver med andra ord inte åka till någon bygghandel för att komplettera något.

Till taket levereras tjärpapp av underlagstyp.

Väggblocken finns i bredder om 30 cm, 60 cm och 120 cm.

Full flexibilitet och massor av tillval

Du kan själv skapa din egen stuga eftersom du kan placera dörrar och fönster där du själv önskar. Planlösningen är helt fri. Det står er helt fritt att göra den rumsindelning ni önskar då inga innerväggar är bärande.

Kombinera två friggebodar med ett utbyggt tak och genast har du en carport, perfekt för trädgårdstraktorn eller varför inte till cyklar.

I listan för tillval finns isoleringssatser, olika alternativ för målning, furugolv och mycket mer. Veranda eller altan finns givetvis som tillval.

I isoleringssatsen Mini-serien ingår:

  • Isolering 70 mm till väggarna samt fuktspärr, dessa är förberedda för isolering med vindskyddspapp.
  • Takisoleringen består av 145 mm isolering och fuktspärr.
  • Väggarna kläs med 11 mm osb-skiva och taket med panel 15*120.
  • Spikreglar till innertak och vägghörn ingår.
  • Fogmassa för fogar mellan väggblock/väggblock/bjälklag.