Bygg i höst

Hösten är en bra tid att bygga hus på. Med en byggsats från CA-Boden kommer ni snabbt under tak och kan ägna mörka, kulna höstdagar åt interiören. Här är några bilder från pågående byggen runt om i Sverige.

Grundmålat från fabrik.

Från norr…

Det stora gråa huset är ett Onsala Funkis i lite specialutförande med förhöjda väggblock.

Vår käre kund Olle skriver så här: ”Satte igång förra fredagen klockan 14:30. Första blocket var väl uppe runt 18:30. Sedan slavade vi fram till 23:00 både fredag och lördag. På söndag vid 16-tiden såg det ut som på de två sista bilderna. Vi är hittills supernöjda med kvaliteten och passformen på huset. Det är 1 mm tillgodo enligt lasern när vi reste sista blocket. Projektet går vidare!”

… till söder

I Blekinge pågår ett annat bygge som vi nämnt tidigare, hönshuset som skulle ersättas.

Ett uppdaterat hönshus.

Stefan skriver: ”Passformen var perfekt. Har haft mången besök som tycker det är ett rejält bygge och kraftig konstruktion”.

Hösten är en bra tid att bygga på

Många av våra kunder väntar med leverans till våren, men faktum är att hösten är en bra tid att bygga på. Med våra byggsatser kommer du snabbt under tak och kan ägna vintern och den tidiga våren åt att färdigställa insidan. När sedan löven börjar spricka ut är huset klart att tas i bruk.

Kan det bli bättre?

Kontakta oss för att påbörja ditt husprojekt.

Svartarbete – eller åtminstone arbete när det är svart ute.
Lite spektakulärt – och alla väggblock på plats.
Inom kort ett hus med loft, allrum med kök och wc med en byggarea på cirka 50 kvadratmeter.

Lämna ett svar