Verandor och altaner

CA-Bodens levererar verandor till alla stugor i alla serier. Genomgående för CA-Bodens verandor är att virket i bjälklaget håller samma dimension som övriga delar av stugan, samt att virket i bjälklaget och trallen är tryckimpregnerat. Impregneringen håller givetvis gällande miljöklass.


Tjörn med veranda

Flexibilitet och valmöjligheter

Verandorna finns i två storlekar. Standard är en modul på 1,2 m till alla våra serier. Till Maxi-, Mega- och Mebi-stugorna finns även verandor i två moduler, totalt då 2,4 m, vilket ger plats för ett större bord och fler sittplatser.

Räcke till verandorna finns givetvis som tillval. Ni kan välja om räcket ska vara på två och en halv sida eller om ni vill ha räcket bara på långsidorna, eller varför inte ingången på kortsidan. Räcket är som standard med raka spjälor. Ni har möjlighet att påverka typen av spjälor allt efter ert eget önskemål.

Räckets höjd är 850 mm som standard. Till Mini- och Midi-serien kan det vid vissa tillfällen passa med ett lägre räcke, 650 mm.

Verandorna beställs som tillval och blir då en integrerad del av din stuga, likaså räcket.

Väljer ni till tillvalet veranda, sovloft och 36 graders takvinkel har ni verkligen maximerat er byggnads kvadratmeter på bästa möjliga sätt. (Gäller endast stugor ur Maxi-, Mega- och Mebi-serien).

Altaner som ett ytterligare alternativ


Höganäs med altan

CA-Boden erbjuder även altaner. De är uppbyggda på samma typ av bottendel som verandorna. Virket i bjälklaget och trallen är tryckimpregnerat. Impregneringen håller givetvis gällande miljöklass.

Ni kan välja altan till gavelsidan i samma bredd som er stuga med en längd på 1,2 resp. 2,4 m.

Altandelar för placering längs långsidan finns i modulmått 1,2 m i längdled och med bredd på 1,8 respektive 2.4 m. Ni kan alltså välja om ni vill ha altan längs med hela stugan eller bara en del.

Räcken till altanen har vi givetvis, med samma utförande och möjlighet för er att påverka räckets utseende som till verandorna.

Altanen och räckena beställs som tillval och blir då integrerade delar av stugan.

Kombinationer altan och veranda

Det går alldeles utmärkt att kombinera altan och veranda. Kontakta oss för mer information.