Byggmax gillar CA-Boden

När Byggmax ska visa hur hemmafixare gör och samtidigt ge byggtips använder de ett hus från CA-Boden som objekt. Det gläder naturligtvis oss på CA-Boden. 

Att Byggmax använder sig av ett fritidshus från CA-Boden beror förmodligen på att byggsatserna som lämnar CA-Bodens fabrik är kompletta vilket gör det både enkelt och bekvämt för sig som vill bygga huset på egen hand. Med våra moduler får du snabbt en stuga på plats och du behöver inte fara som en skottspole mellan byggplatsen och byggvaruhuset. I vår leverans ingår allt – det enda du behöver är ett rejält vattenpass, en bra skruvdragare med rejäla batterier och ett par extra händer.

Stora valmöjligheter

Alla som köper ett fritidshus eller en stuga av CA-Boden har stora möjligheter att själv påverka byggnadens utformning. Våra moduler gör det enkelt att anpassa huset till dina önskemål. Köparen av fritidshuset i videon ovan valde exempelvis både större och fler fönster än de som ingår i vårt standardpaket.

Sanningen att säga så är det få kunder som väljer standardpaketet – de flesta sätter sin egen prägel på huset. Inte konstigt med tanke på att det ofta är en betydande investering som man ska behålla länge. Med CA-Bodens prismodell blir det möjligt till en rimlig kostnad. Ta gärna en titt i vår prislista. Glöm inte att titta närmare på respektive hus tekniska beskrivning där bland annat virkeskvalitet och virkesdimensioner framgår.

Svenska leverantörer – såklart

Vi har valt att samarbeta med svenska leverantörer av fönster, dörrar, takbeläggningar och virke. Bland dessa märks Elitfönster, Traryd Fönster, Diplomatdörrar, Polarfönster och Källvikendörren. Om du däremot vill ha fönster eller dörrar från någon annan leverantör ordnar vi givetvis det också.

Det är inte bara vi i Sverige som gillar svenskt. Antalet kunder i framför allt Norge och Nederländerna som upptäckt CA-Boden ökar.  Kan det möjligen bero på att våra byggsatser och byggbeskrivningar påminner om Ikeas?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *