En leverans till Värmdö

I morse klockan åtta anlände bilen med modulerna till den byggsats som ska bli till en Mega Björkbacka till lossningsplatsen på Bullandövägen på Värmdö utanför Stockholm.

På plats fanns också den lastmaskin som hjälpte till att köra väggblock, bjälklagssektioner och allt annat som krävs för ett hus på drygt 42 kvadratmeter. Totalvikten på lasten var cirka 10 ton. Att försöka lossa det utan hjälp av en lastmaskin med långa gafflar är inte ett alternativ.


På Värmdös slingriga vägar krävs en hel del av föraren av ett 24-metersekipage.


En lastmaskin med långa gafflar krävs för att komma åt godset.


Många blir förvånade över att det krävs lastbil med släp för att leverera ett “litet fritidshus”.


Föraren av lastmaskinen fick en utmaning, men det hela löste sig galant.


Här ska det snart stå ett färdigt hus i form av CA-Bodens Björkbacka.

Lång process

Just den här kunden tog kontakt med CA-Boden i mars i år. Sedan dess har vi gemensamt diskuterat olika lösningar, tagit fram bygglovsritningar, haft semester, inväntat bygglov och till sist producerat modulerna till huset och levererat dessa direkt till byggplatsen.

Vi hoppas kunna återkomma och ta en bild på det färdiga huset och höra lite med kunden hur projektet gått.

Skräddarsydda lösningar

Inget hus är det andra likt och vi levererar exakt det kunden vill ha. Inget annat. I det här fallet har kunden själv beställt fönster och dörrar. I dialog med kunden har CA-Boden förberett huset för dessa. CA-Boden levererade också huset färdigmålat helt enligt önskemål. Under loftdelen valde kunden något lägre takhöjd inomhus för att få mer plats på loftet, vilket krävde lite olika utföranden på takstolarna.

De exempel på hus i byggsatser som du hittar på vår hemsida (tack för att du besöker den förresten) är just bara exempel. Det är du som ska sätta prägel på ditt drömhus.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *