Den bästa reklam man kan tänka sig

”Tack för en fin leverans av material och husstommar. Allt har fungerat bra. Vi är väldigt nöjda med det hela. Det har tagit litet längre tid än man tänkt sig, men det har inte berott på något bekymmer med er leverans.”

Vi räknar med att hälsan tiger still, men ibland hör våra kunder av sig efter avslutad leverans. Och det gläder oss. Här är ett exempel på det. Vi på CA-Boden tackar för de fina orden.


En friggebod och ett attefallshus som knutits samman med en terrass.


Vi levererar byggsatser över hela Sverige. Just dessa byggnader är uppförda i Skåne. 


Som kanske framgår av dessa bilder levererar vi byggsatser helt anpassade enligt kundens önskemål.


Uterummet mellan de två byggnaderna kunde lika också ha varit en carport, något vi också levererar. 


Vi levererar även målade hus i lite olika omfattning och utföranden. Du väljer om du vill ha vita eller röda knutar. Eller någon annan kulör.

Rekommenderar CA-Boden

Vår kund fortsätter:
”Husen är besiktigade och godkända av kommunen, komplett med badrum, kök, vatten och el. Och så blev det en terrass för att binda ihop dem.
Nu är det bara litet möbler som fattas, och sedan är det klart för inflyttning.
Hittar jag några intressenter, så ska jag rekommendera CA-Boden.”

Friggebod och attefallshus

Exemplet ovan är det man för närvarande får bygga utan bygglov på en redan bebyggd tomt. Notera dock att det krävs en bygganmälan. Vi hjälper er med fasad-, plan- och sektionsritningar som kommunen kan komma att kräva. Kraven varierar från kommun till kommun och vi hjälper dig så långt vi kan.

Kompletta byggsatser direkt till byggplatsen

CA-Bodens byggsatser innehåller allt som behövs för att bygga huset. När vår byggsats är sammansatt är resultatet en vädersäkrad byggnad.

Vi önskar oss fler bilder

Vi på CA-Boden tar gärna emot fler bilder för att kunna inspirera andra att bygga ett hus med hjälp av våra byggsatser. Har du byggt ett hus med hjälp av en byggsats från oss? Dela gärna med dig av dina bilder och erfarenheter!

Lämna ett svar