Behöver du hjälp att resa ditt hus?

Tanken med byggsatserna från CA-Boden är att i princip vem som helst ska kunna bygga sitt eget småhus, attefallshus eller fritidshus. Men ibland räcker tiden inte till och då behöver man hjälp. Här kommer några tips.

Om du bestämt dig för att anlita hantverkare för att resa fritids- eller attefallshuset rekommenderar vi att du läser vad Konsumentverket skriver om att anlita hantverkare. Var särskilt noga med att företaget du väljer har en giltig ansvarsförsäkring. Konsumentverkets broschyr kan också vara till hjälp.

Förmedlare av tjänster 

Om du har svårt att hitta en lokal hantverkare som kan hjälpa dig att resa ett hus finns ett flertal alternativ i form av tjänsteförmedlare. Företagen som driver de nedan nämnda sajterna kontrollerar anslutna hantverkare utifrån en handfull parametrar. Anslutna företag ska bland annat ha F-skatt, vara skuldfria och får inte ha dragit på sig klagomål från tidigare uppdragsgivare.


Den hantverkare du till slut anlitar är välkommen att höra av sig till oss för mer information om våra byggsatser.

Några förmedlare av hantverkstjänster 

✔ Dorunner.se. Samma företag hanterar förfrågningar via snickare.se och hantverkare.se;

✔ Servicefinder.se;

✔ Offerta.se.

Kontrollera din leverantör 

Det finns säkert fler ställen dit man kan vända sig för att få offerter från lokala hantverkare för hjälp med att montera en byggsats från CA-Boden. Om du får napp hos någon av dessa är de givetvis välkomna att höra av sig till oss för att få mer information om våra byggsatser.

Var noggrann med att kontrollera alla punkter på checklistan.

Notera att CA-Boden inte tar något som helst ansvar för de företag som är anslutna till dessa förmedlingstjänster. Följer man Konsumentverkets checklista torde däremot risken att bli missnöjd vara minimal.

Lär dig mer om att beställa hantverkstjänster på Offertas Beställarskolan.

Har du några andra tips på hur man får tag på en bra hantverkare? Hör gärna av dig till oss.

Lämna ett svar