En bastu med utsikt

Vi får allt fler förfrågningar om bastuinredningar och många efterfrågar också fönster för att kunna njuta av naturen utanför. Tillsammans med våra leverantörer löser vi givetvis detta.


Utsikt över Skäckerfjällen från bastun vid Kolåsens fjällhotell – här genom ett fönster från Traryd.

Tillsammans  med våra leverantörer ser vi till att leverera exakt det du behöver och vill ha. Vi är flexibla och anpassar oss efter dina önskemål – och ofta ger vi våra kunder stöd och råd på vägen.

Omålad insida och härdat glas

Vilka krav man ska ställa på fönster för användning i bastu beror på vem man frågar. Men en övervägande majoritet verkar vara överens om att karmen ska vara omålad på insidan och att det ska vara härdat glas. Och dessa kriterier uppfyller de fönsterleverantörer vi arbetar med.

När det gäller fönster arbetar vi med Traryd Fönster, Elitfönster och Polarfönster.

Al eller gran en smaksak

Vilket material man ska välja till sin bastuinredning avgörs huvudsakligen av tycke och smak. Vissa vill ha genomgående al, andra kan tänka sig gran – men det finns säkert fler alternativ.

Vad gäller bastuinredning arbetar vi bland annat med Exacta och Tylö.

Fristående bastu eller som en del av ett större hus

Funderar du också på en liten bastu vid vattnet eller med utsikt över fjället? Eller vill du att bastun ska vara en integrerad del av ett större hus? Inga problem, vi har byggsatser för allt från fristående små bastubyggnader till större hus.


En liten bastu inrymd i en Mini Brännö – ritning hittar du här.


Här en detalj från en bastu i ett hus CA-Boden levererat till Funäsdalen.

Kontakta oss så hittar vi en lösning som passar just dig.

Lämna ett svar