Hos oss har kunden alltid rätt

Du har hittat det där fönstret du bara måste ha. Du ser potentialen i en befintlig grund. Och varför kasta de gamla takpannorna? Du vet vad du vill ha. Och vi hjälper dig med det.


Går det att bygga ett hus kring dessa fönster? Absolut. För oss är ingenting omöjligt.

Med vår modulteknik kan vi leverera byggsatser till i stort sett vilken byggnad som helst (inom rimliga gränser – utmana oss gärna). Det är inte ovanligt att vi får förfrågningar om byggsatser till vilka vi inte ska leverera fönster och dörrar. Anledningen? Återbruk. Och vi anpassar oss givetvis efter sådana önskemål.

Antingen det rör sig om fönster, dörrar, takpannor, grunder eller något annat som du vill återanvända står vi beredda att erbjuda byggsatser som uppfyller dina önskemål och motsvarar dina krav. Det enda vi kräver är att få tillgång till måtten på de enheter du vill återanvända så att vi kan leverera en anpassad byggsats.


En befintlig grund på vilket det går att placera ett hus från CA-Boden. 

Hållbara byggnader

CA-Bodens byggnader är hållbara i mer än ett perspektiv. Inte bara är de rejält byggda – jämför gärna våra dimensioner och konstruktioner med andra. Vi använder också uteslutande material från norrländska skogar med allt vad det innebär. Formstabilt och närproducerat. Och om 50 eller 100 år när huset gjort sitt är det enkelt att återvinna.

Nu är det ju inte bara återbruk som gör att våra kunder väljer bort fönster och dörrar. Kanske har de hittat någon eller några detaljer från en annan leverantör eller från ett befintligt bygge där det blivit material över. Men principen är densamma. Vi levererar en byggsats så att du får ett hus precis som du vill ha det – med de byggstenar du vill använda.

Vill du veta mer? Skicka dina frågor till oss.

Lämna ett svar