I Roslagens famn står dessa röda stugor

I Roslagens famn står sedan i mitten av oktober dessa båda hus. Det rör sig om en Myran och en Attefall 1. Båda skräddarsydda på uppdrag av kunden och levererade av CA-Boden. 

Vi får en del frågor om vi kan leverera för annat än plintgrunder. Den här leveransen ger svaret. Vi kan leverera husbyggsatser för plintgrunder, krypgrunder eller plattor på mark. Har du någon egen typ av grund? Testa oss!


Det större huset är en Myran med en byggarea på 70 kvadratmeter medan det mindre är en Attefall 1 på 25 kvadratmeter.


Denna Myran står på en uteluftsventilerad krypgrund från Tjälldén.


Fönstren till detta projekt levererades av Elitfönster.


Plåttak och regnvattensystem kommer från Plannja.


Båda husen är utrustade med loft. 


Attefallshuset står på en klassisk plintgrund. Här med tolv plintar och bärlina (knappt skönjbar). 


Än återstår en del arbete, men med stor sannolikhet blir detta hörn en oas för byggherren. En Roslagens famn mot sydväst? 

Moduler med möjligheter

Husen i den här leveransen bygger som alla våra andra på ett väl utarbetat modulsystem som inte bara gör det enkelt för oss att tillverka. Det gör det också enkelt för dig att montera. Skulle det ändå vara så att något inte får plats i ett standardblock eller om du önskar ett mått som avviker från våra standardstorlekar löser vi givetvis det. Husen är ju tack och lov inte huggna i sten.

”Använd trä, det är bra för miljön!”

Så skriver i alla fall Svenskt Trä, en verksamhet inom branschföreningen Skogsindustrierna. De är ju part i målet, men visst är trä något alldeles speciellt. Och inte minst trä som växer långsamt i norra Sverige. Ett högkvalitativt trä som vi använder i våra byggsatser.

Svenskt trä är det också i de fönster och de dörrar vi rekommenderar (men inte kräver att våra kunder väljer). Vi arbetar gärna med både Källvikendörren och Diplomatdörrar.

Tveka inte – testa oss gärna

Inget projekt är för litet eller för stort. Om du är på jakt efter ett fritidshus, en gäststuga, ett förråd eller någon annan typ av byggnad är sannolikheten hög för att vi kan hjälpa dig realisera dina planer. Kontakta oss nu för en första förfrågan.

Lämna ett svar