En byggsats är enklare att leverera

För dig som ska bygga ett hus på ett ställe dit det inte går bilväg ända fram är en byggsats ett bra alternativ. Det har en av våra kunder insett som nu har byggt sitt femte hus från CA-Boden på sin ö.

På en liten ö i en liten sjö i Mellansverige finns numera en liten by bestående av byggnader från CA-Boden, allt från mindre friggebodar till något större modeller.


Ut till denna lilla ö går ingen bilväg. Istället har byggsatserna fraktats med båt och över is.

Vi packar för såväl pråm som helikopter

Många av våra kunder har valt att bygga sina oaser på platser dit vägar inte alltid bär. Alternativen att få fram en husbyggsats till en sådan belägen byggplats är flera. Båt eller helikopter verkar vara de vanligaste. Båda dessa kräver ofta lite eftertanke, bland annat avseende storlek och vikt på paketen liksom hur de är packade. På CA-Boden har vi erfarenhet av att förbereda våra byggsatser för dessa typer av transporter. Meddela oss bara i god tid så löser vi det.


CA-Boden levererar hus med såväl sadeltak som pulpettak. Vi har också levererat brutna tak, så kallade mansardtak

Ingenting är hugget i sten

Tack och lov arbetar vi med trähus, och det är en välsignelse. Trä är ett lättarbetat material och ger dig som byggherre många frihetsgrader. Vi strävar efter att leverera så kompletta byggsatser till våra hus som möjligt, exempelvis färdiga takstolar, väggblock och bjälklagssektioner. Men vi vet också att det i vissa fall kan vara skönt att exempelvis slippa färdiga gaveltakstolar som kan vara svåra att hantera utan kran. Då kan vi istället leverera takstolar och den panel som behövs. Vi kan också leverera bjälklag i form av färdigkapade reglar som monteras på plats, ett alternativ många väljer när det är knepigt att ta sig fram till byggplatsen. En rejäl regel är enklare att hantera än en bjälklagskassett som, beroende på storlek, kan väga uppemot 200 kg.


I CA-Bodens leveranser ingår inte flamingor, men väl allt annat som behövs för att uppföra en komplett byggnad. 

Vilket är ditt nästa steg?

Vi på CA-Boden står beredda att ge oss i kast med just ditt projekt, antingen det är ett fritidshus, ett attefallshus, en gäststuga, ett förråd eller en carport. Inget är för litet, inget är för stort. Vi har sedan 2002 levererat byggsatser till, vågar vi påstå, nöjda ägare över hela Sverige och Norge. Gör slag i saken och kontakta oss nu för en första dialog.

Lämna ett svar