Inflyttningsklart i attefallshuset

”Attefallshuset från er blev klart i helgen. De sista listerna kom på plats och vi kunde flytta in. Det blev mycket bra!”
Vi på CA-Boden tackar Erik för de fina orden.

Den 20 juli 2017 fick CA-Boden en förfrågan om ett attefallshus. Därefter vidtog några månaders detaljplanering innan det var dags för orderläggning och leverans. Nu står huset på plats och vi på CA-Boden räknar med att stugan kommer att stå kvar under många år framöver.


I mitten av april i år levererade CA-Boden ett Attefall 3 till Erik i Västervik. Den gångna helgen sattes den sista listen på plats och det var dags att flytta in på riktigt. 


Under byggtiden fick vi följande meddelande från vår kund: ”Har gått mycket bra, bra support från er!”


Dörren, en Källviken F183, har kunden målat själv. Fönstren levererades däremot fabriksmålade av Traryd Fönster


De 25 kvadratmeter som attefallsreglerna tillåter ger möjlighet till många olika planlösningar, inklusive ett mindre sovloft. 


Fönsterpardörren från Traryd Fönster är inte standard, men ett av många möjliga tillval. 

Det här attefallshuset inrymmer sovrum, två wc med dusch samt sovloft. Hur vill du att ditt hus ska utformas? 

Den som väntar på något gott…

Att påbörja en husdiskussion och sedan beställa och få sitt hus levererat kan ta allt ifrån sex veckor till (som i det här fallet) flera månader. Det är egentligen upp till dig som beställare. CA-Boden kan i normalfallet leverera ett hus på cirka sex veckor, i många fall kan vi ordna det snabbare än så. Det beror helt och hållet på vad du vill ha. Årets rekord är en leverans där den första kontakten togs i mitten av maj och huset sedan levererades en månad senare.

Det första steget är att ta kontakt med oss. Mejla gärna en enkel skiss på hur du vill utforma ditt hus, så tar vi det därifrån.

Lämna ett svar