Återbesök på byggplats i Västergötland

Arbetet med denna Notsand från CA-Boden fortskrider utanför Borås. Taket är på plats. Och Mathias skickar med en bild på sin bästa vän: vattenpasset. 


Klassisk svensk stuga på modern grund. 

Det är du som bestämmer

CA-Boden har i princip inga färdiga modeller i den meningen att det finns ett färdigt alternativ med en viss typ av fönster och dörrar placerade på ett visst sätt. Alla hus anpassas utifrån varje enskild beställares önskemål. Efter mer än 15 års erfarenhet kan vi på CA-Boden garanterat komma med tips och idéer, men i grunden tror vi att det är du som vet hur just ditt hus ska användas.


Än återstår en del arbete, men nu är huset vädersäkrat och kommer att stå kvar i många år framöver. 

Ett koncept – oändligt med möjligheter

Antingen det är fritidshus, fjällstuga, attefallshus, friggebod, garage eller förråd du funderar på är sannolikheten stor att du hittar vad du söker hos oss. Med 36 grundmodeller i storlekar från 7 till 90 kvadratmeter törs vi påstå att vi täcker in de flesta behov. Skulle det ändå inte räcka har vi stora möjligheter att utifrån vårt modulsystem leverera byggsatser för andra lösningar än de du hittar på vår hemsida. Välkommen hit förresten.


Farstukvist är ett av CA-Bodens många tillval. Vad väljer du?

Missa aldrig en taklagsfest

Husen i serierna Mini och Midi klarar man oftast att resa med enbart handkraft. Det går också med de större husen, men där kan det vara klokt att ta hjälp med lastmaskin eller lyftkran för att få takstolar eller stora väggpartier på plats. Men många vänner och en avslutande middag är inget dumt alternativ.


Vattenpasset är byggherrens bästa vän. Det kan aldrig användas för mycket. 

Byggsatser har många fördelar

CA-Bodens byggsatser levereras, enkelt uttryckt, i platta paket. Det innebär att vi inte transporterar luft i någon större utsträckning. Det innebär också att vi använder spillvirke till andra byggsatser i vår fabrik. Och du slipper hantera onödigt stora mängder byggavfall på byggplatsen.


Interiören i en Notsand som är ett av husen i CA-Bodens största serie Mebi. Just det här huset levererades med limträbalk i nock som ger ett luftigt inre.

Vi föreslår – du bestämmer

Vi samarbetar med svenska leverantörer av dörrar och fönster. Om du har speciella önskemål anpassar vi oss efter det. Vad vi däremot inte tummar på är virket. Det tar vi från svenska skogar – och vi snålar inte när det gäller dimensioner. Det svider kanske vid montaget då byggblocken kan upplevas som tunga. Men det har du igen många år senare.

Vilket är ditt nästa steg?

Vi arbetar ständigt med att förbättra våra hus och våra processer och det sker i dialog med våra kunder. Är du vår nästa kund? Vilket är ditt nästa steg? Kontakta oss med dina önskemål. Välkommen med din förfrågan.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *