Några gränsfall och en vädjan om hjälp

CA-Boden känner inga gränser. Åtminstone inte när det gäller vem som beställer eller vart huset ska levereras. Attefallshuset som visas nedan levererades till en norsk kund i närheten av Strömstad. 

Kunden i fråga skriver ”vi har tatt i bruk stugan og er veldig fornøyde! God og varm nå i vinter er den også”. En annan norsk kund som nyligen färdigställt sitt hus i norra Norge skriver att ”vi er meget fornøyd med boden fra dere. Kvaliteten på materialene i byggesettet var bra. Og tilpasningen av elementene var også bra”. Det gläder oss naturligtvis.


Denna Attefall 2 Funkis är i princip i standardutförande. Det enda tillägget är ett extra fönster på ena gaveln. 


Kunden beställde ett färdigmålat hus, här i kulören 0502Y. Enkelt uttryckt: Du bestämmer, vi levererar. 


Det här attefallshuset, en Attefall Funkis 2, består av ett enda rum. Men det går givetvis att bygga mellanväggar.

Efterlysning: bilder på våra hus 

Om du som läser det här äger ett hus som CA-Boden har levererat, och som du har fina bilder på, får du gärna höra av dig till oss. Vi är alltid intresserade av att få tillgång till bilder på våra leveranser i färdigt skick. Om du skickar in bilder till oss (som vi får använda) kan vi lova att du inte blir lottlös.

Vi är intresserade av både interiörer och exteriörer. Klicka här för att skicka dina bilder.

Vart och när vill du ha ditt hus levererat? 

Alldeles oavsett vem du är eller var du vill bygga ditt hus står vi beredda att uppfylla dina önskemål. Exempelvis har vi nyligen fått en förfrågan om leverans av ett eller ett par hus till en turistanläggning på Island. Och inom kort levererar vi en komplett byggsats till Gotland.

Om du är intresserad av att bygga ett fritidshus, ett attefallshus eller någon annan form av stuga är du välkommen att kontakta oss. Maila oss direkt eller använd vårt kontaktformulär. Skicka gärna med en enkel skiss på hur du tänker dig ditt hus.

Lämna ett svar