Ett attefallshus klart för uthyrning

Långt ute på havet i vackra omgivningar på Sveriges framsida återfinns detta välplanerade attefallshus. Byggherrarna skriver att ”nu har attefallaren varit färdigställd och uthyrd sen midsommar 2018. Vi är supernöjda!”. Det låter höra sig. 

Den 24 oktober 2017 fick CA-Boden en förfrågan om ett attefallshus. Förfrågan innehöll också en skiss på en önskad planlösning. Två veckor senare var handlingarna för bygganmälan klara och inskickade till kommunen och i januari 2018 fick byggherrarna startbesked.

Leverans direkt till byggplatsen

Byggsatsen skulle ha levererats den 5 mars, men som de flesta kanske kommer ihåg höll vintern Sverige i ett järngrepp till långt in på våren. Attefallshuset levererades därför inte förrän i slutet av mars 2018 – allt enligt köparnas önskemål. Tack vare våra ändamålsenliga lokaler kan vi lagerhålla våra byggsatser inomhus under en begränsad period.

Huset levererades med ett Isolerpaket 2 vilket innebär 140 mm isolering i väggarna. Dessutom kom det grundmålat i en färg från Flügger. Köparna hade också valt ett massivt furugolv från Norrlands Trä samt ett mörkrött plåttak från Plannja. Fönstren för just det här huset levererades av Traryd Fönster och ytterdörren från Källviken.

En investering som betalar sig

Sedan huset blev klart lagom till midsommar har det varit uthyrt. Huset står nu och betalar för sig själv.

Är du intresserad av ett attefallshus? Vet du hur du vill att det ska se ut? Skicka din skiss till oss och ta det första steget mot sommardrömmen, uthyrningsstugan, gästhuset, ungdomsboendet eller hur du nu tänker dig att huset ska användas. Har du andra frågor? Kontakta oss via vårt kontaktformulär. Vi ser fram emot att hjälpa dig.


Huset levererades grundmålat och anpassat för platta på mark. 


På bottenplan återfinns ett 5,7 kvadratmeter stort sovrum. 


WC och dusch ryms med lätthet på 3,8 kvadratmeter. 


Kök och allrum ryms på de resterande 12 kvadratmetrarna.


Sovloftet har en effektiv golvyta på 6 kvadratmeter och ståhöjd möjligen för barn.


Det här är ett av många sätt det går att planera ett attefallshus på. 

Lämna ett svar