Skam den som ger sig

På CA-Boden strävar vi alltid efter att ta det där extra steget för att möta kraven från våra kunder. Det är ju inte vi som ska använda husen vi levererar. Och vi kan verkligen skriva under på att kunden alltid har rätt. I alla fall nästan alltid.


Grunden mäter 3 gånger 7,65 meter och är inte ett mått som direkt motsvarar de standardmodeller vi erbjuder. Men skam den som ger sig.

Vi fick i dagarna en förfrågan om att komma med ett förslag på en ny byggnad istället för ett gammalt hönshus. Kunden ville ha ett Funkis-hus liknande våra attefallshus. Men den befintliga grunden motsvarade inte de modulmått vi normalt tillhandahåller. Det hade då varit enkelt att säga att ”tyvärr, vi kan inte leverera på exakt det”.

Ingenting är omöjligt

Men det är inte riktigt vår filosofi. Vi levererar helst våra standardmoduler eftersom det blir mest kostnadseffektivt för både oss och kunden. Men vår produktionsmetod ger oss också möjligheter till stor flexibilitet. Så nu har vi presenterat ett förslag på ett hus som på ett effektivt sätt ersätter det gamla hönshuset. Fortsättning följer… (hoppas vi i alla fall).


En specialmodell i  Funkis-utförande. Modellen fick namnet Mariestad av kunden.

Skräddarsydda byggsatser är inget främmande för oss på CA-Boden. Vi har tidigare levererat vinkelhus liksom längre hus än vad vi normalt erbjuder. Utmana oss gärna.

Det första huset CA-Boden levererade för 15 år sedan var ett lusthus. Vi hoppas kunna återkomma med en bild på det inom kort.

Lämna ett svar