Skräddarsytt i Solumshamn

I Solumshamn strax utanför Härnösand slutför just nu våra duktiga fältmontörer bygget av ett skräddarsytt hus. Modellen kan vi kalla just Solumshamn.

I mån av tid hjälper CA-Boden även till att resa stugor. Vill du inte resa stugan själv är dock oftast en lokal hantverkare ett väl så bra alternativ. För dig som köper ett hus av CA-Boden och väljer att montera det på egen hand har vi en teknisk support tillgänglig på telefon om du skulle behöva hjälp.


Än återstår en del detaljer, men nog syns det att det är ett hus? 


Huset till vänster är även det levererat av CA-Boden. Nöjda kunder återkommer visst. 

Byggsats på dina villkor

Huset ovan är ett exempel på möjligheterna med ett hus från CA-Boden. Du har idéerna, vi hjälper dig att realisera dem. Med vårt modulsystem kan vi leverera en byggsats som uppfyller dina krav på ett fritidshus.

Vad som ingår i leveransen av ett attefallshus, en friggebod, ett fritidshus eller en stuga beror naturligtvis på vad du beställt. Vårt mål är att du inte ska behöva åka till något byggvaruhus när vi väl levererat byggsatsen. Väggblock, bjälklagssektioner och takstolar levereras i normalfallet färdiga. Resten levereras i paket, i förekommande fall färdigkapat och uppmärkt för respektive användning.

Många tillval

I grundutförandet består leveransen av allt som behövs för att få till ett hus som klarar väder och vind, åtminstone under en kortare tid. Om du sedan beställer ett isolerat hus ingår allt erforderligt isolermaterial liksom skivmaterial till väggar och tak.

Huset ovan är målat på fabrik – en tjänst som allt fler kunder väljer.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *