CA-Boden fyller 15 år – det ska vi fira

CA-Boden startade sin verksamhet hösten 2002. Sedan dess har vi levererat tusentals byggsatser till friggebodar, fritidshus och stugor samt under de senaste åren även attefallshus. Nu firar vi med 15 procents rabatt på friggebodar – och några riktigt bra erbjudanden även på ett begränsat antal attefallshus. Först till kvarn… 


CA-Boden fyller 15 år – vad passar bättre än en moped mot en vägg producerad i vår fabrik i Härnösand.

Bra pris på friggebodar

Det var med friggebodar CA-Boden en gång startade sin verksamhet och därför vill vi fira våra första 15 år genom att erbjuda alla som under hösten lägger en order på just en friggebod 15 procents rabatt på grundpriset. Leveransdatum tidigast fyra veckor efter beställning, men det går också att vänta till våren. Du bestämmer.

Vi har för närvarande sju modeller av friggebodar, allt från minstingen Brännö till optimerade Alnö. Kika gärna på vår översiktssida för en komplett lista.

Slå till på ett attefallshus

Vi har inte bara bra priser på våra friggebodar just nu. Vi ger också 15 procent på några utvalda modeller av attefallshus. Kontakta oss för mer information.

Allt sedan starten 2002 har företagets målsättning varit att leverera högkvalitativa och prisvärda byggsatser som uppfyller våra kunders högt ställda krav. Vi har löpande utökat vårt utbud och förfinat produkterna. Om den utredning som ska presenteras 30 april 2018 kommer fram till att öka den tillåtna storleken på attefallshus till 30 kvadratmeter, se artikel på Byggindustrins hemsida, är vår avsikt att erbjuda modeller som motsvarar de nya reglerna.

Lämna ett svar