Till salu i Härnösand

Just nu finns det stora möjligheter att se hur ett hus från CA-Boden kan te sig i verkligheten. Surfa in på hemnet.se och sök på Nickebostrand i Härnösand. Där finns ett hus till salu – och det är levererat av CA-Boden. 

Annonsen på hemnet.se.

Vi citerar mäklaren:

“Med “nytt hus”-känslan kvar och väldisponerade kvadratmetrar ger bostaden på Nickebostrand 21 verkligen ett gott intryck.”

“Ett unikt tillfälle att förvärva ett unikt hus.”

Fritidshus som byggsats

Huset, som visas i annonsen, bygger på CA-Bodens moduler som gör det möjligt att beställa en byggsats och snabbt få ett hus på plats. Leveranserna består i normalfallet av färdiga bjälklag, väggblock klädda med panel och takstolar samt färdigkapade råspontluckor. Alla moduler går enkelt att hantera för två personer även om vi rekommenderar att vara minst tre personer för större hus.

Byggsatsen som levereras innehåller allt som krävs för att få upp huset till ett vädersäkrat skick. Du ska inte behöva åka till någon byggmarknad för att komplettera. Det enda du behöver är verktyg och bra batterier till skruvdragaren. Det gäller samtliga våra modeller av friggebodar, fritidshus, attefallshus och stugor.

Valfri planlösning

Alla våra hus går att få med en planlösning som du som kund bestämmer helt själv. Du kan också välja vilken typ av fönster och dörrar du vill ha på ditt hus liksom tak- och väggbeklädnad såväl inom- som utomhus. Och vill du ha massivt furugolv inomhus ordnar vi det också.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *