Välkommen in i stugan

I närheten av Gnarp står detta hus sedan hösten 2018. Modellen heter Sälsten, här i ett utförande med loft. Välkommen in i stugan.

Lång köpprocess

Bakgrunden till just det här husköpet är lite speciell. Kunden i fråga stod i begrepp att köpa en tomt i april 2017 och skrev då: ”Jag går och drömmer om era stugor och kikar in på hemsidan och Facebook lite nu och då. Haha, jag har haft koll på era stugor sedan 2007, så om det går vill jag nog att vi köper en stuga av er när det blir dags”.

När vi sedan fick bilderna hade det redan hunnit bli 2019. ”Här kommer några bilder från vår stuga Sälsten. Den är snart klar. Bara badrummet kvar. Vi valde att göra loft hela vägen. Tycker det blev jättebra. En varm och fin stuga”.


I den bleka januarisolen med rimfrost på taket står detta hus nu klart. CA-Boden levererade byggsatsen i början av september 2018. 


Knappast några tomtar på loftet. Och frågan är om det här kan kallas ett loft. Det är ju mer av ett 1,5-planshus. 


Rejält isolerat och ljusinsläpp på väl utvalda platser. Ingenting är lämnat åt slumpen. 


Ett par sovrum, wc, ett kök och ett allrum får plats på bottenvåning. Till vänster skymtar loftstegen. 


I den här stugan finns inte tomtarna på loftet, utan i köket. 


Status den 20 september, ett par veckor efter leverans. 

Som framgår av texten ovan går det enkelt att anpassa stugan även efter leverans. I det här fallet hade CA-Boden förberett för ett mindre loft i ena änden, men byggherren valde att inreda en hel övervåning istället.

Altan som tillval

CA-Boden fick också förtroendet att leverera material till altanen. Tala om för oss vad du ska bygga, så räknar vi ut hur mycket du behöver och levererar det. Enklare än så blir det inte. Och du slipper flänga mellan byggplatsen och byggvaruhuset för att komplettera med det där du glömde. *

Lämna ett svar