Nu reser vi hus i Mälardalen

Förfrågningarna om vi kan leverera nyckelfärdiga hus eller åtminstone bistå med stomresning av våra byggsatser ökar. Vi har därför inlett ett samarbete med företaget Roslagsstugor som erbjuder dessa tjänster i Mälardalen.


Ventilerad krypgrund, gjuten platta eller plintar? Valet är ditt. CA-Boden anpassar byggsatsen.

CA-Boden har under åren i varierande omfattning erbjudit stomresning av byggsatserna vi levererar, men våra resurser är begränsade och vi behöver vår personal i fabriken.

Bygga hus i Mälardalen

Vi får många förfrågningar om allt från grundläggning och stomresning till nyckelfärdigt från intresserade runt om i landet, men framför allt i Mälardalen. Vi har sett oss omkring en del och kan nu rekommendera företaget Roslagsstugor och Fredrik Malmstedt.

Fredrik har ett brett kontaktnät och kan leverera allt från färdiga grunder till installation av kök och badrum liksom slutmålning av hus.

Byggsatser för attefallshus och fritidshus

Låter detta intressant? Ta kontakt med Fredrik direkt på 070-992 75 90 om du vill ha hjälp med allt som behövs förutom själva byggsatsen. Då är det fortfarande oss på CA-Boden du ska kontakta.


Bjälklagskassetter och lagom stora väggblock gör att det går snabbt att stomresa ett hus.

CA-Bodens byggsatser är utvecklade för att även lekmannen ska kunna få en mindre byggnad på plats, exempelvis en friggebod. Samma princip gäller för de större husen, men många vill ändå ha hjälp att snabbt komma under tak. Då kan det vara skönt att ha yrkesfolk på plats.

Så nära en one-stop-shop du kommer

Notera att det är två företag involverade. Du sluter ett avtal med Fredrik på Logislet om allt annat än byggsatsen. CA-Boden står för byggsatsen och leveransen fram till byggplatsen. Väl på byggplatsen måste du som köpare säkerställa att det finns en maskin som kan lyfta av godset, till exempel en traktor med långa gafflar eller liknande.

Har du frågor om detta? Tveka inte att kontakta oss!

Lämna ett svar