Ack Wärmeland, du sköna…

Som CA-Bodens utsände blir jag inte förvånad över Dahlgrens och Fryxells text när jag besöker en kund som precis fått leverans av inte ett utan två hus. Och plattan står beredd för ett tredje. Modellerna är Mariehem, Utö Plus och Björkbacka. 

CA-Boden har fått förtroendet att leverera en mindre “stugby” till en fastighet i Värmland. På fastigheten ska det till sommaren finnas en huvudbyggnad, ett gästhus och en bastu med enkelt gästrum. I början av december levererades de två mindre enheterna medan den gjutna plattan avsedd för huvudbyggnaden får stå till sig över vintern.

Det är alltid trevligt att besöka kunder och få ta del av Sveriges vackra natur. Här är vi i Värmland med utsikt över innanhavet Vänern.

Bjälklaget till denna Midi Utö Plus är klart att montera ihop. Kunden tyckte det såg “gediget” ut.

Här ligger ett bjälklag till en Mini Mariehem i standardutförande klart. Fast slutresultatet blir alltid kundanpassat. Alltid.


Här blir det rejält med plats för gäster.


Mega Björkbacka kommer att bli huvudnumret på den här vackert belägna fastigheten. 

Du bestämmer, vi levererar

Du som köper en byggsats av CA-Boden får exakt det du vill ha. Montage på platta? Inga problem. På plintgrund? Javisst. Egen panel? Självklart. Lägsta möjliga takvinkel för att hålla huset så lågt som möjligt? Naturligtvis. Färdigmålat? Välj färg! Måla själv? Om du orkar…

I leveransen som beskrivs ovan ville beställarna ha ett lågt hus närmast sjön för att inte skymma utsikten. Det något större huset, som jag ovan benämner Utö Plus, fick ett något längre bjälklag än i standardutförande för att ersätta en tidigare byggnad på tomten. Och det större huset ställs på platta som är förberedd för farstukvist som CA-Boden också levererar.

Fem basserier, många modeller

CA-Boden levererar byggsatser för fritidshus, stugor, friggebodar och förråd i de fem basserierna Mini, Midi, Maxi, Mega och Mebi. Inom varje serie finns ett flertal modeller. Skulle de inte exakt uppfylla dina önskemål så tillverkar vi exakt det du vill ha – mot ett smärre pristillägg.

Våra byggsatser monterar du enkelt själv. Men du kan också ta hjälp av din lokala hantverkare. Många ger oss beröm för våra gedigna byggsatser, trots att de till en början varit tveksamma till halvfabrikat och prefabricerade moduler. Vill du veta mer? Ring eller mejla oss.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *