Fortsatt framgång i Funäsdalen

För en tid sedan fick vi bilder från en kund i Funäsdalen. Nu har vi fått det igen sedan ytterligare ett helt skräddarsytt hus blivit klart. 

Även CA-Bodens skräddarsydda hus är uppbyggda enligt samma beprövade princip som stugorna i övriga modellserier. Lätt och smidigt montage innebär att det går fort att bygga. Den korta montagetiden ger er mer tid över för annat arbete eller semester. Risken för problem med fukt under byggtiden minskar också då ni snabbt kommer under tak.

Förhöjda väggblock ger mer utrymme på ovanvåningen.

Liggande målad slätpanel är bara ett av de alternativ CA-Boden erbjuder för såväl vägg- som takbeklädnad.

Rejält med plats på loftet – eller ska vi kalla det övervåningen?

CA-Boden levererar det mesta men köksinredning överlåter vi åt specialister. 

Klinkergolv och massivt furugolv är ingen dum kombination. CA-Bodens modulsystem ger dig oändliga möjligheter.

Komplett leverans

Alla byggsatser består av färdiga moduler (bjälklagshalvor, väggelement, takstolar samt råspontluckor) som gör att montaget går mycket snabbt. När du monterar stugan medföljer allt fästmaterial i montagesatsen. Du behöver alltså inte åka till någon bygghandel för att komplettera något. CA-Boden isoleringssatser innehåller bland annat fogmassa för applicering mellan varje väggblock och mot bjälklag, allt för att få en så tät stuga som möjligt.

Kvalitet i alla detaljer

I bjälklag och takstolar använder vi genomgående konstruktionsvirke i hållfasthetsklass C24. Virkesdimensioner och reglar är dessutom mycket väl tilltagna – allt för att få en robust stuga som ser fin ut under många år framöver.

CA-Boden strävar alltid efter att leverera exakt det kunden vill ha och ingenting annat. Tusentals kunder över hela Sverige, i Norge och Nederländerna och snart även i Frankrike har köpt hus av oss. Gör det du också.

Om du mot förmodan inte hittar vad du söker på vår hemsida (välkommen hit förresten) eller om du har någon annan fråga om ditt projekt, tveka inte att kontakta oss.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *