CA-Boden firar första advent

Att köpa ett fritidshus eller ett attefallshus för uthyrning behöver inte vara så svårt. Vi exemplifierar med ett pepparkakshus från Annas pepparkakor.

Modell och leveransdatum

Först måste du ju bestämma dig för vilken typ av hus du vill ha. Storlek och utförande. Sedan alla tillval. Plåttak? Tegel? Sedum? Liggande eller stående panel? Omålat eller färdigmålat?

Om du tycker det är svårt att välja – kontakta oss. Vi hjälper dig genom hela processen. Från det brända sockret till florsockret på toppen.

Dags för leverans

När huset väl är beställt och det kommer till dig finns allt du behöver med. Det är verkligen en byggsats.

Du behöver inte köpa till vare sig socker eller non stop. Det skickar vi med som standard. Till skillnad från pepparkakshus måste du dock se till att ha en lastmaskin på plats när du packar upp paketet som levereras på lastbil med släp.

Sedan är det dags att börja sätta ihop byggsatsen. Följ de instruktioner vi skickar med varje leverans så är huset snart på plats.

Snabbt till vädersäkrat skick

Med hjälp av de prefabricerade modulerna CA-Boden levererar går det snabbt att komma under tak. Och det är bra, för då kan du fortsätta i lugn och ro inomhus och allt är torrt och fint.

CA-Bodens hus är konstruerade för att klara sig bra mycket längre än till både “tjugondag Knut” eller “påska” för den delen. Dimensionerna i det svenska senvuxna virket är väl tilltagna och borgar för ett långt liv i det svenska klimatet.

Hur ser ditt hus ut?

Återstår bara att fråga hur ditt hus se ut? Dela gärna med dig av bilder. Maila oss på info@caboden.se.

Så här blev vårt hus till (video).

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *