Vad är viktigast för dig när du ska köpa attefallshus?

Att köpa ett attefallshus har för många visat sig vara en större utmaning än väntat. Vi får många förfrågningar och kraven från Sveriges kommuner varierar stort. Alla byggnadsnämnder verkar göra lite olika tolkningar av de regler som togs fram för att förenkla byggprocessen. På CA-Boden gör vi vad vi kan för att hjälpa till. 

✔ Snabba leveranser

Vi har sällan längre leveranstider än sex veckor, oftast kortare. Inte sällan är det dock längre leveranstider på fönster och dörrar om du väljer andra alternativ än de vi erbjuder som standard.

✔ Konkurrenskraftigt pris

CA-Boden har inte marknadens lägsta priser, men heller inte de högsta. Vad vi däremot levererar är hus tillverkade av svenskt virke i generösa dimensioner. Det ökar livslängden på huset. Enkelt uttryckt: Du investerar i framtiden när du väljer en byggsats från CA-Boden.

✔ Enkelt montage

Våra byggsatser är enkla att resa. Med ledning av vår monteringsbeskrivning och ständig tillgång till vår tekniska support via telefon klarar de flesta av att bygga ett hus från CA-Boden. Tänk på att du vid större husdimensioner kan komma att behöva någon form av lyfthjälp då exempelvis klädda takstolar kan väga rejält mycket.

✔ Möjlighet att skräddarsy huset

Vi förstår att du har egna önskemål kring planlösning liksom kring placering av dörrar och fönster. Vår modulteknik gör det därför enkelt för dig att få exakt det hus du önskar och enkelt för oss att tillverka det. Under de sexton år vi varit verksamma har vi förmodligen aldrig levererat två exakt likadana hus – om ingen bett oss göra det alltså.

✔ Hög kvalitet i alla detaljer

CA-Boden tillverkar byggsatser för attefallare, fritidshus och friggebodar av prima svenskt klassat virke i ändamålsenliga lokaler i Härnösand. Fönster, dörrar och andra detaljer köper vi från svenska leverantörer. Och vi levererar hem till dig – när DU vill.

Mer information?

Fyll i vårt kontaktformulär eller ring oss direkt på 0705-98 40 77.

Lämna ett svar