Ett hus med utsikt

Strax norr om Söderhamn står denna Sälsten från CA-Boden, här i ett utförande med loft. Med en byggarea på 55 kvadratmeter är Sälsten är en av våra mest sålda modeller. 

För bra precis ett år sedan fick CA-Boden en förfrågan om leverans av en Sälsten med noggranna önskemål angivna. Nu är huset på plats efter att ha levererats i början av juni i år. Än återstår en del arbete. Bland annat ska CA-Boden leverera en mer eller mindre platsbyggd, skräddarsydd lofttrappa.


Huset (utom fönster och dörrar) levererades i 36 kollin med en totalvikt på cirka 10 ton. 


Takbeläggningen heter Plannja Regent.


Den här kunden valde att köpa fönster och dörrar på egen hand, men lät CA-Boden förbereda väggblocken för dessa. Det runda fönstret kom till i ett sent skede och just den håltagningen gjordes på plats. 


Huset levererades målat med klassisk Falu Rödfärg och med vita knutar, foder och vindskivor. Svenskare än så blir det knappast. 

Snabbt under tak

Huset levererades 1 juni, en fredag. Då var plintgrunden på plats och bygget kunde påbörjas ganska omgående.


Så här såg det ut på byggplatsen på eftermiddagen den 4 juni efter tre dagars arbete. Bjälklag och väggblock på plats. 

När alla väggblock var på plats drog byggherren ner på tempot och ägnade kvällar och helger åt bygget. Den här bilden är tagen kvällen den 13 juni. Under tak och nästan vädersäkrat. 


Här någonstans ska den i princip platsbyggda lofttrappan snart komma på plats. 

Vill du också bygga ett hus?

CA-Boden levererar byggsatser för fritidshus och stugor i alla upptänkliga storleksklasser och utföranden. I vårt grundsortiment ingår naturligtvis även attefallshus och friggebodar. Byggsatserna är väl lämpade och utformade för dig som vill bygga ditt eget hus, men även yrkesmän uppskattar våra rejäla byggsatser. Börja med att skicka en skiss på ditt framtida hus till oss så tar vi det vidare därifrån.

Lämna ett svar