CA-Boden bebygger Sverige

Just nu pågår ett flertal projekt där stugor och attefallshus från CA-Boden är på väg att färdigställas. Kunderna återfinns över hela Sverige, bland annat i Solumshamn (ett fiskeläge i Ångermanland), Värmdö (Sveriges sjätte största ö som har utsträckning i såväl Uppland som Södermanland) och till sist Steninge i Halland (där det förutom hus från CA-Boden också finns så kallade jordhus). 

I Solumshamn pågår bygget av en specialbeställning. Modellen är baserad på CA-Bodens största serie Mebi. Levererad för montering på platta på mark.

I det här fallet har CA-Bodens fältmontörer utfört stomresning av byggnaden, en tjänst vi erbjuder våra kunder. Kontakta oss för mer info.

I halländska Steninge hjälper en lokal yrkesman till att resa attefallshuset. Han var tveksam till en byggsats till en början, men lovordar nu kvaliteten. 

Fasta spröjs och inget annat. Polarfönster är en av CA-Bodens leverantörer av svenskt byggmaterial.

Byggsatsen till huset i Steninge levererades 27 september. Idag, 6 oktober, är taket på plats. Nu är det bara inredningen kvar.

På Värmdö är det köparen själv som bygger sin Mega Björkbacka. I bakgrunden syns bjälklagssektionerna som ska läggas på grunden. 

Husen ovan är bara en del av de projekt som pågår just nu. Vi väntar med spänning på bilder från ett pågående projekt i Västergötland där en kund bygger modellen Maxi Höganäs.

Gör det själv eller anlita lokal hantverkare

Som framgår ovan finns det olika sätt att montera ett hus från CA-Boden. Vill eller kan du inte bygga själv kan du ta hjälp av CA-Bodens erfarna fältmontörer eller anlita en lokal fackman. Till skillnad från att bygga i lösvirke går det undan och dessutom slipper du spill, fuktproblem och såväl omaket som kostnader för resor mellan byggplatsen och bygghandeln. I en leverans från CA-Boden ingår allt du behöver för att få huset på plats.

Är du nyfiken på vad CA-Boden har att erbjuda? Kontakta oss för mer information.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *