Ett drömsommarställe någonstans i Sverige

Det numera nedlagda rockbandet Kent skrev i låten Duett “Jag fick ett brev; Ett riktigt brev med frimärken; Ett vykort ifrån längesen; Då framtiden var vår.” Det fick inte vi på CA-Boden. Vi fick istället ett email med följande ordalydelse: “Vill bara passa på att tacka för en fin modul. Vi beställde Björkbacka sommaren 2015 och har sakta men säkert byggt ett drömsommarställe. Tänkte dela med mig av lite bilder som vi tagit under resans gång. Ni får gärna använda dom som referens om ni vill.”

Och det vill vi ju. Vi på CA-Boden tackar för de fina orden och tar Björn på orden och delar med glädje med oss av bilderna.

Med isolering upp i nock och en loftdel får man ett luftigt allrum och en bra sovyta. 

Eftersom inga innerväggar är bärande går det att få exakt den planlösning man vill.  

I våra leveranser kan man välja att få med innerväggar som monteras på plats. De levereras dock inte i moduler, men allt som behövs finns med.

Vi levererar allt från bjälklag och blindbotten till innerväggar och golvbeläggning – om man vill. 

Vi önskar Björn lycka till med fortsättningen och hoppas att huset ska ge glädje i många år framöver.

Vill ni också bygga ett hus helt enligt era önskemål? Kontakta oss för en inledande diskussion. Skicka gärna med en enkel skiss på hur ni tänker er att ert hus ska se ut.

Dra nytta av vår erfarenhet

Sedan starten för 15 år sedan har vi levererat tusentals stugor och fritidshus till kunder i hela Sverige (liksom till Norge, Nederländerna, Finland och några länder till). Under åren har vi levererat nästan lika många planlösningar och kundanpassningar. Vår samlade erfarenhet gör därför att vi kan hjälpa dig att hitta fram till ett hus som uppfyller dina krav och önskemål. Testa oss gärna.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *