En stuga i världsmästarbyn

I halländska Steninge är endast det bästa gott nog. Där finns inte bara en världsmästare i grötkokning utan också en Attefall 2 levererad av CA-Boden. 

Nu har vår kund Karin skickat fler bilder av sitt hus. Hon fick sitt hus levererat i slutet av september (se I Halland går det undan). Nu börjar huset närma sig färdigt skick. De vackra mattorna har hon hämtat i Marocko. Mattorna har även inspirerat till interiörens färgsättning. Karin avslutar sitt meddelande med ”Så himla nöjd!!!!!”. Vi tackar för förtroendet att leverera denna Attefall 2.


Med öppet upp i nock blir rummet luftigt. Valfri placering av fönster och dörr ger ljusinsläpp där du vill ha det. 


En vägg utan fönster ger massor av plats för förvaring. Hos CA-Boden är det du som bestämmer planlösning, var du vill ha dina fönster och vilka fönster du vill ha. 

Som takbeläggning valde Karin Plannjas brunröda pannplåt. Huset värms av en luftvärmepump från Mitsubishi.

Fönstren med fasta spröjs är levererade av Polarfönster och golvet är i massiv furu.

Än återstår att spika boaseringsläkt och dörrfoder som naturligtvis ingår i byggsatsen. Dörren levererades av Källvikendörren.  

Trygga leveranser med svenskt ursprung

CA-Boden använder enbart klassat svenskt virke från norra Sverige i sina produkter. Det gör husen formstabila och våra kunder kan räkna med att husen står sig för en lång tid framöver.

Våra byggsatser är monteringsfärdiga och levereras alltid direkt till dig från vår fabrik i Härnösand där vi tillverkar allt i en torr inomhusmiljö. Där har vi också möjlighet att lagra hus tills det är dags för leverans.

Fullständig byggsats för snabbt montage

Vår strävan är att allt ska komma till byggplatsen samtidigt. Ibland är det inte möjligt, exempelvis om leveranstiderna för fönster och dörrar överstiger produktionstiden för våra hus. Alla leveranser innehåller också allt som behövs för att få huset på plats. Det enda förarbete som krävs är att det finns en plintgrund, en gjuten platta eller liknande på plats.

Med hjälp av ett fåtal byggelement kan vi leverera byggsatser som motsvarar snart nog alla upptänkliga önskemål. Efter 15 års verksamhet har vi samlat många erfarenheter kring planlösningar och annat som kommer våra kunder tillgodo. Det räcker att du bara har en vag idé om vad du vill ha. Vi hjälper dig sedan genom hela processen tills ditt hus är på plats på dina villkor.

Vi avslutar med en stämningsbild från Sveriges framsida.

Lämna ett svar