Compact living i Stockholms skärgård

På en ö i Stockholms skärgård står sedan en tid tillbaka denna Utö klar. Ägaren försäkrar att barnen har sovit gott i huset hela sommaren. 

Stugan levererades i slutet av maj och skeppades över till ön med hjälp av en pråm utrustad med kran. Huset levererades grundmålat i en färgställning lite typisk för skärgården.


En klassisk liten stuga med plats för våningssäng, lekyta och wc. 


Gott om plats för våningssäng och liten arbetshörna. 


Stort karmfast fönster släpper in rejält med ljus.


På 15 kvadratmeter får man plats med en hel del. 


Extra bärlina mitt under huset ger ordentlig stadga åt golvet. 


Den här lilla stugan placerades på plintar, men vi levererar även för platta på mark liksom klassiska torpargrunder. 

Skräddarsytt – som vanligt

Som praktiskt taget samtliga våra leveranser är även denna stuga utformad av köparen själv. Vårt modulsystem gör det enkelt för dig att sätta din egen prägel på byggnaden och enkelt för oss att producera till en rimlig kostnad.

Modulerna gör det också enkelt att snabbt få sitt hus på plats och under tak, något många uppskattar eftersom det ofta är andra saker som också tar tid när det ska resas ett hus eller en stuga. Altaner, installation av el och vatten liksom målning och tapetsering tar ju också sin lilla tid.

Kvalitet i varje detalj

Enligt uppgift från byggherren är grannarna imponerade av stugans kvalitet. ”Det verkar vara rejäla grejer”, lär en branschkunnig granne ha uttryckt. Det gläder oss eftersom det är det vi eftersträvar: genomtänkta materialval och väl beprövade konstruktioner.

Ytterdörren kommer från Källviken och modellen heter Popular 803. 3-glasfönstren kommer från Traryd och är tagna från serien Genuin, som företaget självt utser till ”det bästa träfönster som vi har tillverkat”. Det är också därför CA-Boden väljer att samarbeta med bland andra Traryd – för att matcha vår egen höga kvalitet.

Lämna ett svar