En tidig attefallare på 30 kvadrat

I närheten av industrihistoriskt intressanta Brevens bruk står denna Adelsö. Med en byggnadsarea på 30 kvadratmeter är huset ett exempel på vad som ryms i en sådan byggnad. Nu ska bara Sveriges riksdag fatta beslutet.

Vi ber med jämna mellanrum våra kunder att skicka bilder på de hus vi levererat. Häromdagen fick vi bilder tagna av Carl i Närke.

”Nu är vi i princip klara med bygget (vi har bara lite kakling att göra klart i köksdelen) och är väldigt nöjda med resultatet”, skriver han och fortsätter:
”Vilket äventyr det har varit, men väldigt lärorikt! Vi önskar er god fortsättning med försäljningen av era fina hus!”.

Varje leverans är unik

Till Carl levererade vi en byggsats för modellen Adelsö, ett hus på cirka 30 kvadratmeter byggnadsarea och 25 kvadratmeter boarea. Ganska nära ett framtida attefallshus alltså.

Huset rymmer en sovalkov, en köksavdelning, ett badrum med wc samt ett större allrum. Med loftet ökar möjligheterna till antingen förvaring eller extra sovplatser.

CA-Bodens leverans bestod av färdigmålade väggblock och allt som behövdes för att få huset på plats förutom dörrar och fönster som vår kund denna gång hittat på annat håll. Läs mer om våra leverantörer.

Olika typer av tak

Vill du ha en ryggåsstuga? Då ordnar vi det. Men du går miste om det spännande skuggspel och belysningseffekter som hanbjälkar på traditionella takstolar kan ge upphov till.

Kanske vill du ha så kallade A-takstolar för att få tillgång till just de effekterna, men ändå lite luftigare inomhus? Inga problem. Pulpettak? Ja då, det erbjuder vi också.

Du bestämmer, vi levererar (inom rimliga gränser). Kontakta oss nu för en inledande dialog.

Lämna ett svar