Vi bygger ut i Danmark

Nu har vi levererat en tillbyggnad till en gammal kund i Danmark. Preben behövde förstora sin Svartsjö, så han valde att docka en Ekerö mot sitt befintliga hus.

Här är alla väggblock på plats.

Byggsatsen till denna Ekerö skräddarsyddes för att passa det befintliga huset – en Svartsjö från CA-Boden. Preben verkar nöjd: ”Alt har fungeret perfekt. Tak for kompetent rådgivning”, skriver han.

Grundläggning, taklagsfest och fönster på plats.

Preben la ut de första bjälklagssektionerna den 15 april och redan ett par dagar senare vajade Dannebrogen på taket. Ytterligare någon vecka senare satt fönstren där de ska. I just det här fallet levererade CA-Boden inte fönstren. Det är naturligtvis helt upp till respektive kund att välja omfattning på leveransen.

Interiören börjar ta form med anslutning till befintlig byggnad och vackert furugolv.

Den 30 april sattes dörren på plats (”Døren passer perfekt!”) och den första maj var det dags att börja lägga furugolvet. Vi önskar Preben lycka till med huset framöver.

Vilken typ av hus letar du efter?

Antingen du är ute efter en tillbyggnad eller en helt nybyggnad är en byggsats ett smidigt sätt att snabbt komma under tak. Vi levererar exakt det du vill ha. Varken mer eller mindre.

Vill du exempelvis köpa fönster på egen hand (eller kanske har gamla som du vill återanvända) så ser vi till att förbereda byggsatsen för dem. Vill du måla själv? Ja, då gör du det. Annars kan vi även göra det i vår fabrik.

Inte bara Sverige

Vi har sedan starten 2002 levererat hus till hela Sverige, till våra nordiska grannländer Danmark, Finland och Norge samt på senare år även till Nederländerna och Tyskland.

Vad är det du behöver? Ett förråd? Ett garage? Ett gästhus? Mer utrymme? Vi hjälper dig.

Lämna ett svar