Med en bastu i huset blir det aldrig kallt

I norra Jämtland står detta attefallshus sedan en tid tillbaka, vilket kanske framgår av bilderna. I bakgrunden syns Ströms Vattudal, Sveriges 12:e största sjö. 

Byggherren skriver att ”det tog lite tid att få ihop vår stuga men den är i alla fall nästan klar och vi är i stort nöjda. Vi inredde med bastu som vi ofta använder.”


Huset är en Attefall 4 med Isolerpaket 3. Huset levererades färdigmålat från fabrik. 


Dörren till detta hus levererades omålad vilket gav byggherren möjlighet att sätta sin egen prägel på huset. 

Lagom är bäst 

CA-Bodens attefallshus går att få med tre olika isolerpaket. Vilket som behövs avgörs naturligtvis av vad huset ska användas till. I det här fallet är det ett hus som används året runt i ett område där sträng kyla inte är ovanligt. Då är vårt största isolerpaket ett givet val.

Ska du däremot bygga ett attefallshus för användning enbart sommartid i de södra delarna av Sverige brukar vårt minsta isolerpaket duga bra.

Plåt, papp, tegel, betong eller sedum 

Våra hus är byggda för att klara av den takbeläggning du önskar. De flesta av våra kunder väljer plåttak och använder normalt Plannjas produkter. Vi kan också leverera papptak.

Vill du ha tegel, betongpannor eller sedum på taket rekommenderar vi att du köper det på egen hand utan att ta det via vår fabrik i Härnösand. Vi hjälper dig naturligtvis att beräkna hur mycket som behövs.


En bastu på knappt 3 kvadratmeter med, får man anta, vacker utsikt över de jämtländska fjällen. 

Kompletta byggsatser direkt till byggplatsen

Alldeles oavsett vad du ska använda byggnaden till innehåller CA-Bodens byggsatser allt som behövs för att bygga huset. När vår byggsats är sammansatt är resultatet en vädersäkrad byggnad som du sedan kan förädla på det sätt du önskar. Vi bistår gärna med tips. Efter snart 20 år i branschen har vi en del erfarenheter att dela med oss av.

Lämna ett svar