Få fritidshus till salu – bygg ditt eget

Enligt bostadssajten Booli är det rekordfå fritidshus till salu just nu. Vårt förslag är därför att du bygger ditt eget fritidshus med en byggsats från CA-Boden. Det enda du behöver är en tomt.

Om du är på jakt efter ett fritidshus, men inte hittar något färdigt kanske en byggsats från CA-Boden kan vara ett alternativ. Fortfarande finns det möjlighet att få ditt hus levererat till sommaren. Vi har många modeller att välja bland och skulle inget passa dina krav och önskemål kan du skräddarsy ditt gör-det-själv-projekt.

Några hus att inspireras av


Köping är ett av våra hus i Midi-serien. Med sina knappa 25 kvadratmeter går det att bygga enligt reglerna för attefallshus.


Björkö i Maxi-serien landar på knappt 32 kvadratmeter och rymmer ett par sovrum, allrum och wc. 


Här en Björkö i annat utförande än ovan. 


Denna lilla Adelsö är levererad med kopplade 2-glasfönster, men det finns andra alternativ också. Egna fönster? Ja, det går också bra. 


Denna Svartsjö är placerad direkt på lecablock som placerats på väldränerad mark. Observera bärlinan som ger ytterligare stadga åt golvet. 

Våra husbyggsatser produceras av virke från Norrland i vår fabrik i Härnösand. Därifrån levererar vi platta paket direkt till våra kunders byggplatser. Det har vi gjort i drygt 15 år. Under dessa år har vi inte levererat två exakt likadana hus. Vårt modulsysten ger dig stora möjligheter att själva anpassa ditt hus. Du kan också välja att få ditt hus mer eller mindre komplett levererat. Vill du själv skaffa fönster eller isolering? Inga problem, då levererar vi bara ett skal.

 

Lämna ett svar