Så grant står Östergyllen

Så inleds Östgötasången och det är exakt där, i Östergötland, det här huset står sedan en tid tillbaka. Huset är ett Attefall Funkis 4. 

Attefallshuset beställdes för att passa in med befintliga byggnader som syns till vänster respektive höger i bild.

Huset levererades med fyra färdiga väggsektioner eftersom köparen valde liggande fjällpanel och som tillverkare av väggsektionerna har vi ett ansvar att av estetiska skäl undvika så kallade generalskarvar. Huset skulle också ha kunnat levereras såväl grund- som slutmålat, men den här kunden ville väl ha något att göra själv också.

Än återstår en del arbete, exempelvis med plåtdetaljer och snickerier runt fönster och dörr liksom inredningen. Huset till vänster är byggt någon gång på 60-talet och målet var att få till ett hus som inte avviker allt för mycket från den karaktären. Som vanligt löste vi på CA-Boden det och levererade det efterfrågade attefallshuset.

Byggsats på dina villkor

Huset ovan är ytterligare ett exempel på möjligheterna med ett hus från CA-Boden. Du har idéerna, vi hjälper dig att realisera dem. Med vårt modulsystem kan vi leverera en byggsats som uppfyller dina krav på ett fritidshus.

Vad som ingår i leveransen av ett attefallshus, en friggebod, ett fritidshus eller en stuga från CA-Boden beror naturligtvis på vad du har beställt. Vårt mål är att du inte ska behöva åka till något byggvaruhus när vi väl levererat byggsatsen. Väggblock, bjälklagssektioner och takstolar levereras i normalfallet färdiga. Resten levereras i paket, i förekommande fall färdigkapat och uppmärkt för respektive användning.

Gör det själv eller anlita lokal hantverkare

Det finns olika sätt att montera ett hus från CA-Boden. Vill eller kan du inte bygga själv kan du ta hjälp av CA-Bodens erfarna fältmontörer eller anlita en lokal fackman. Till skillnad från att bygga i lösvirke går det undan och dessutom slipper du spill.

Är du nyfiken på vad CA-Boden har att erbjuda? Kontakta oss för mer information.

Lämna ett svar