Pendangen i Nossebro börjar bli klar

I vackra maj fick vi en beställning på en Höganäs med carport. Nu börjar huset närma sig färdigt skick. CA-Boden tackar Thomas för förtroendet att leverera denna byggnad till Nossebro i Västergötland. 

Huset placerades på en gjuten platta. Väggblocken är en aning förhöjda för att bibehålla takhöjden om ett innergolv senare ska reglas upp. 

Fönster och fönsterpardörr från Traryd Fönster – en av våra svenska leverantörer av byggmaterial.

Ytterdörren, som är en Källviken Popular 800, har Källviksdörren levererat. Källviksdörrens fabrik ligger strax utanför uppländska Heby. 

Rättarestugan till vilken CA-Bodens Höganäs byggdes som pendang.

Thomas tog en första kontakt med CA-Boden i slutet av mars. Ett par månader senare hade vi tillsammans diskuterat oss fram till den här byggnaden då han också lade sin order. På eget initiativ valde Thomas ett leveransdatum i september för att hinna med markarbeten och förbereda plattan. Nu, nästan två månader senare, är exteriören i stort sett klar. Återstår att göra en del på insidan. Vi hoppas få anledning att återkomma med fler bilder.

Nästan ett attefallshus

CA-Bodens Mega Höganäs är en av CA-Bodens mest efterfrågade modeller. Med sina drygt 22 kvadratmeter kvalar den in som ett attefallshus och kräver därmed bara en bygganmälan. För närvarande erbjuder vi fem grundmodeller av attefallshus. Möjligen kommer det att förändras till våren då ett beslut om 30 kvadratmeter kan komma. Läs mer om det här och på Byggindustrins hemsida.

CA-Boden levererar mer än bara fritidshus, stugor, attefallshus och friggebodar. I vårt sortiment ingår också förråd, garage och carportlösningar liksom altaner, verandor och farstukvistar. Och leveranserna går inte bara till Sverige utan även till nöjda kunder i Norge och Nederländerna framför allt. Inom kort hoppas vi också leverera vårt första hus till Frankrike. Även kunder i Tyskland har visat intresse för CA-Bodens svenska kvalitetshus.

Vill du också bygga ett hus? Kontakta oss för en förutsättningslös diskussion.

Lämna ett svar