Söderhamn revisited

Huset i närheten av Söderhamn (som vi besökt tidigare) börjar närma sig färdigt skick. Nu ser bara möblerna ut att saknas.

Stairway to heaven? Oklart, men åtminstone till loftvåningen.

Fler och fler av våra kunder väljer till en loftvåning vilket ger ett välkommet tillskott av golvyta.

Ett rum med utsikt.

I standardutförande ingår ett enkelt urval fönster och dörr. De flesta väljer dock att utrusta huset med helt andra dörr- och fönsterlösningar. Den här kunden valde att köpa in dörrar och fönster på egen hand. CA-Boden förberedde däremot väggblocken för dessa.

En av CA-Boden tillverkad trappa. För mer avancerade konstruktioner hänvisar
vi till specialister.

Spiraltrappa? Vinklad trappa med avsats? Rak trappa? Alternativen är många. CA-Boden tillverkar skräddarsydda raka trappor. Vill ni ha mer avancerade lösningar rekommenderar vi trappspecialister.

Det här runda hålet i väggen tog kunden upp själv. En av många fördelar med riktiga trähus.

Panelen på vägg och i tak kommer i det här huset från Norrlands Trä. Vill du ha andra alternativ bistår vi även med det.

Välkommen upp till loftvåningen som från början var tänkt att täcka drygt hälften av entréplan.

I det här huset är det drygt 2 meter i tak i mitten på loftvåningen. Takvinkeln är 36 grader och fönstret mäter 60×60 cm.

Strategiskt placerat fönster ovanför diskhon. Bara att drömma sig bort medan fingertopparna blir till russin.

Som vanligt skiljer sig det här huset från alla andra vi levererar. Inget hus är det andra likt på utsidan, men grundmodulerna är desamma. Tack vare vårt modulsystem kan vi leverera helt enligt våra kunders önskemål.

CA-Bodens kunder bestämmer själva rumsindelning liksom placering av fönster och liknande.

Har du också funderingar på att bygga ett hus enligt dina egna önskemål? Skicka din förfrågan till oss, så hjälper vi dig på vägen.

Lämna ett svar